Drømmer du om et praktikforløb der klæder dig godt på til din fremtidige karriere?

Så har Pressalit A/S Østjyllands bedste praktikplads til dig!

Pressalit A/S består af to forretningsområder henholdsvis Pressalit Seats, som også tæller produktbrandet SaniScan, og Pressalit Care. Vi beskæftiger os med udvikling, produktion, markedsføring og salg af toiletsæder samt bad- og køkkenløsninger til mennesker med nedsat funktionsevne, og vi sætter en ære i kvalitet og design. Som Business Intelligence praktikant, i efteråret 2019, bliver du del af vores digitale team, som arbejder med at omdanne tal og data til konkrete handlinger.

 

Ansvarsområder:

Pressalit er et international brand med datterselskaber i USA, England, Tyskland, Frankrig, Sverige og Norge, og du vil derfor blive stillet over for globale perspektiver og udfordringer i dit arbejde. Med sparring fra kolleger i teamet vil du bidrage til at:

  • Etablere BI processer
  • Skabe overblik over datakilder
  • Sikre konsistent data og visualisere data
  • Sikre at vores BI danner grundlag for vores strategiske beslutninger

For at få succes som praktikant, skal du:

Være kandidat- eller bachelorstuderende inden for Business Intelligence, cand.IT, International Business eller lignende. Vi forventer, at du har den teoretiske værkstøjskasse i orden og brænder for at bidrage med viden og kompetence i en afdeling med opgaver af vidt forskellig karakter.

 

Vi forventer desuden, at:

  • Du har gode analytiske evner, er struktureret og løsningsorienteret
  • Du har interesse for eller praktisk erfaring med Data Warehousing
  • Du er engageret og brænder for at lære ved at løse opgaver af høj kvalitet og til rette tid. Dette naturligvis i tæt samarbejde med dine kompetente kolleger og samarbejdspartnere
  • Du kan tage initiativ og er idérig - og formår at omsætte dine ideer til praksis
  • Du kan ”se dig selv” i Pressalit-kulturen og identificere dig med vores 4 værdier ”Vi lytter, Vi giver, Vi leger, Vi handler”

 

Vi tilbyder:

Du får et spændende og udfordrende praktikophold med en stejl indlæringskurve og mulighed for at afprøve din teoretiske kunnen i praksis.

Du vil møde en positiv og uformel virksomhedskultur som vores medarbejdere er stolte af at være en del af. Med et praktikophold hos os, har du muligheden for at udbygge dit cv med relevant erfaring, og du vil løbende modtage konstruktiv feedback og sparring. Praktikperioden er ulønnet, men du får gratis kantineordning og kørselsrefusion.

Yderligere information:

Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedlagt CV og eksamenspapirer senest den 20. maj 2019 – via vores jobbank på www.pressalit.com.

Praktikken er som udgangspunkt 6 mdr.  Velvidende, at fremdriftsreformen har indflydelse på din mulighed for praktik, er der mulighed for at du følger fag samtidig med praktikken eller at praktikken afkortes om nødvendigt. Hvis du har spørgsmål til praktikopholdet er du velkommen til at kontakte Marketing Specialist Søren Talbo på mobil 2777 7612 eller mail std@pressalit.com.

Pressalit A/S er en international virksomhed i Ry. Pressalit A/S omfatter to forretningsområder, der beskæftiger sig med udvikling, produktion og salg af produkter til boligen, hovedsageligt badeværelset. De to forretningsområder deler og udvikler en levende kultur, som bæres af det fælles værdigrundlag: Vi lytter. Vi giver. Vi leger. Vi handler. De ca. 300 medarbejdere skaber med udgangspunkt i hovedkvarteret i Ry en omsætning på 350 mio. kr. – primært på de europæiske markeder. Følg os på linkedin for at finde ud af mere om Pressalit som arbejdsplads, vores kultur, forretning og produkter.
https://www.linkedin.com/company/pressalit-as
  © Pressalit A/S