Pressalit tilbyder dig en unik mulighed for at blive elev i Pressalit Care’s salgsafdeling på vores hovedkontor i Ry, som beskæftiger sig med salg og servicering af virksomhedens kunder. I denne stilling er der fokus på det danske og nordiske marked.

Pressalit A/S er beliggende i Ry og er en af Europas førende producenter af toiletsæder og badeværelsesløsninger til mennesker med nedsat funktionsevne. Vi er en væsentlig spiller i branchen og et internationalt brand med datterselskaber flere steder i verden.

Vi søger en salgselev, som vil blive en integreret del af aktiviteterne i hverdagen og deltage i løsningen af de forskellige arbejdsopgaver. Du vil hurtigt få et selvstændigt ansvar med egne opgaver, og hos os er to dage ikke ens. Du vil få en bred kontaktflade både indadtil i virksomheden og udadtil, og du vil komme til at arbejde i et åbent kontorlandskab.

Du vil komme til at samarbejde med målrettede, engagerede og erfarne kolleger, der gennem mange år har opnået stor viden og ekspertise inden for vores kernekompetencer.

Som elev kommer du bl.a. til at arbejde med:

  • Servicering af kunder, tilbudsgivning og ordrebehandling
  • Support til kunder og sælgere i forbindelse med produktinformation
  • Skriftlig og telefonisk kontakt med kunder og samarbejdspartnere
  • Support til kunder og sælgere med indretning af badeværelser i forskellige tegneprogrammer
  • Hjælpe til ved virksomhedsbesøg og i denne forbindelse forestå bl.a. rundvisninger
  • Messedeltagelse

Du kendetegnes ved:

At være åben, imødekommende, stabil og ansvarsbevidst. Du er omstillingsparat og kan håndtere pres og holde mange bolde i luften samtidigt. Du er initiativrig og ivrig efter at lære og udvikle dig på et fagligt og personligt plan. Du trives med administrative opgaver, der kræver sans for struktur og detaljer. Indgangsvinklerne til en elevstilling kan være mange, og vi forventer, at du:

  • Har EUX Business, EUDS, HHX eller tilsvarende.
  • Er en kompetent IT-bruger og har erfaring med Microsoft Office

Vi tilbyder:
Vi tilbyder dig en unik mulighed for læring og udvikling i en stor salgsafdeling, der er vant til at have elever. Du bliver tilknyttet en elevansvarlig, der følger dig gennem din elevtid og vejleder dig—både i forhold til dine daglige opgaver og din videre udvikling.
Du bliver en del af en virksomhed, der er i fortsat udvikling, og som vores medarbejdere er stolte af at være en del af. Pressalitkulturen er kendetegnet ved vores 4 værdier ”Vi lytter, Vi giver, Vi leger, Vi handler”. Du vil komme til at arbejde i en virksomhed med en tydelig og stærk CSR-profil. Frihed under ansvar er en del af hverdagen. Arbejdsmiljøet er uformelt, dynamisk og bygger på et godt kollegialt sammenhold. Du vil få en grundig introduktion til dit arbejdsområde samt en kompetent indføring i selve funktionen.

Yderligere information:
Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedlagt CV og karakterer.

Vi ønsker tiltrædelse medio august 2019. Det præcise tidspunkt aftales med den endelige kandidat. Samtaler afholdes løbende, og opslaget fjernes, når vi har fundet den rette elev.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Sales Director, Claus Lund Albertsen på telefon 21 68 37 90 eller elevansvarlig Marianne Panduro Nielsen på tlf. 87888651 eller mail mpn@pressalit.com. Har du spørgsmål til rekrutteringsprocessen er du velkommen til at kontakte HR Specialist Line Rask på 22 77 76 18.

Pressalit A/S er en international virksomhed i Ry. Pressalit A/S omfatter to forretningsområder, der beskæftiger sig med udvikling, produktion og salg af produkter til boligen, hovedsageligt badeværelset. De to forretningsområder deler og udvikler en levende kultur, som bæres af det fælles værdigrundlag: Vi lytter. Vi giver. Vi leger. Vi handler. De ca. 300 medarbejdere skaber med udgangspunkt i hovedkvarteret i Ry en omsætning på 350 mio. kr. – primært på de europæiske markeder. Følg os på linkedin for at finde ud af mere om Pressalit som arbejdsplads, vores kultur, forretning og produkter.
https://www.linkedin.com/company/pressalit-as
  © Pressalit A/S