Pressalit tilbyder dig en unik mulighed for at blive elev i Pressalit Seats salgsafdeling på vores hovedkontor i Ry, som beskæftiger sig med salg og servicering af virksomhedens kunder. I denne stilling er der fokus på det nordiske marked.

Vi producerer verdens bedste toiletsæder, og vores fleksible badeværelses– og køkkenløsninger gør os førende inden for indretning til mennesker med nedsat funktionsevne.

Som salgselev vil du hurtigt få et selvstændigt ansvar med egne opgaver. Du vil få en bred kontaktflade både indadtil i virksomheden og udadtil. I løbet af din elevtid vil du derfor komme i berøring med forskellige afdelinger og deltage i messer og andre aktiviteter ud af huset.

Som elev kommer du bl.a. til at arbejde med:

  • Servicering af danske og internationale kunder via telefon og mail
  • Ordrebehandling, herunder registrering og opfølgning
  • Håndtering af forespørgsler, returvarer, reklamationer
  • Support til kunder og sælgere i forbindelse med produktinformation og salgsmateriale
  • Udarbejdelse af kampagneforslag i samarbejde med eksterne sælgere.
  • Messedeltagelse og forberedelse til messer
  • Diverse ad hoc opgaver i forbindelse med fakturering, forsendelse af prøver, udarbejdelse af prislister etc.

Vi tilbyder dig en god mulighed for læring og udvikling i en stor salgsafdeling, der er vant til at have elever. Du vil møde engagerede og venlige kolleger, som vil gøre deres bedste for, at dit elevforløb bliver spændende. Du vil få lov til at sætte dit eget præg på opgaverne, og du vil have en tæt dialog med din nærmeste leder.

Som person er du...
Åben, imødekommende og god til at lytte til kundernes behov og omsætte dem til løsninger. Du kan lide en hverdag med mange forskellige opgaver og du er ivrig efter at lære og udvikle dig både personligt og fagligt. Desuden:

  • Har du fuldført EUX /EUD Business, EUDS, HHX eller lignende
  • Har du gode engelskkundskaber (og gerne tysk)

Pressalit kulturen er kendetegnet ved vores 4 værdier ”Vi lytter, Vi giver, Vi leger, Vi handler”. Arbejdsmiljøet er uformelt og bygger på et godt kollegialt sammenhold. Vores ele-ver og lærlinge har sociale og faglige aktiviteter på tværs af afdelingerne, ligesom der i Pressalit er tradition for events og fester, hvor hele virksomheden inviteres.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedlagt CV. Vi ønsker tiltrædelse medio august 2019, men det præcise tidspunkt aftales med den endelige kandidat.

Har du spørgsmål til elevstillingen, er du velkommen til at kontakte Kirsten Nørkjær på tlf: 87 88 87 61 eller kno@pressalit.com. Har du spørgsmål til rekrutteringsproces-sen, er du velkommen til at kontakte Line Rask på 27 77 76 18 eller lra@pressalit.com

Pressalit A/S er en international virksomhed i Ry. Pressalit A/S omfatter to forretningsområder, der beskæftiger sig med udvikling, produktion og salg af produkter til boligen, hovedsageligt badeværelset. De to forretningsområder deler og udvikler en levende kultur, som bæres af det fælles værdigrundlag: Vi lytter. Vi giver. Vi leger. Vi handler. De ca. 300 medarbejdere skaber med udgangspunkt i hovedkvarteret i Ry en omsætning på 350 mio. kr. – primært på de europæiske markeder. Følg os på linkedin for at finde ud af mere om Pressalit som arbejdsplads, vores kultur, forretning og produkter.
https://www.linkedin.com/company/pressalit-as
  © Pressalit A/S