Pressalit tilbyder dig en unik mulighed for at blive elev i vores recep-tion på vores hovedkontor i Ry.

Pressalit A/S er en af Europas førende producenter af toiletsæder og badeværelsesløsninger til mennesker med nedsat funktionsevne. Vi er en væsentlig spiller i branchen og et internationalt brand med datterselskaber flere steder i verden.

Som receptionselev bliver du en naturlig del af aktiviteterne i afde-lingen, deltager i løsningen af forskellige arbejdsopgaver, og du får hurtigt et selvstændigt ansvar med egne arbejdsopgaver. Vi er en international virksomhed, hvor to dage ikke er ens, og du vil få en bred kontaktflade, både indadtil i virksomheden og udadtil.

I løbet af din elevtid vil du derfor komme i berøring med forskellige afdelinger og deltage i aktiviteter ud af huset. Du vil komme til at samarbejde med målrettede, engagerede og erfarne kolleger, der gennem man-ge år har opnået stor viden og ekspertise inden for vores kernekom-petencer, og som til dagligt agerer som rollemodeller for Pressalit-kulturen.

Som elev kommer du bl.a. til at arbejde med:

 • Telefonbetjening—inklusiv opkald på engelsk og tysk
 • Åbne, registrere og fordele post på vores tre adresser
 • Modtagelse af gæster
 • Sortering og omdeling af post internt i virksomheden
 • Forestå mødeforplejning
 • Arkiveringsopgaver
 • Forsendelse/pakning af salgsmateriale
 • Opdatering af infoskærme
 • Diverse ad hoc opgaver

Du kendetegnes ved:
At være åben, imødekommende, stabil og ansvarsbevidst. Du er omstillingsparat og kan håndtere pres og holde mange bolde i luften samtidig. Du er initiativrig og ivrig efter at lære og udvikle dig på et fagligt og personligt plan. Du er serviceminded og brænder for at repræsentere Pressalit og være den første gæsterne møder.

Indgangsvinklerne til en elevstilling kan være mange, og vi forventer, at du:

 • Har afsluttet EUX Business, EUDS, HHX eller lignende.
 • Er en kompetent IT-bruger og har erfaring med Microsoft Office .
 • Behersker engelsk i skrift og tale. Tysk er en fordel.
 • Har kørekort til bil.

Vi tilbyder:
Hos os får du mulighed for læring og udvikling i en reception, der er vant til at have elever. Du vil møde venlige og engagerede kolleger, der vil gøre det bedste for, at dit elevforløb bliver både lærerigt og spændende. Du vil løbende have en tæt dialog med din nærmeste leder, fra hvem du vil modtage konstruktiv sparring og feedback.

Du bliver en del af en virksomhed, der er i fortsat udvikling, og som vores medarbejdere er stolte af at være en del af. Pressalit-kulturen er kendetegnet ved vores 4 værdier ”Vi lytter, Vi giver, Vi leger, Vi handler”. Du vil komme til at arbejde i en virksomhed med en tydelig og stærk CSR-profil. Frihed under ansvar er en del af hverdagen. Arbejdsmiljøet er uformelt, dynamisk og bygger på et godt kollegialt sammenhold. Du vil få en grundig introduktion til dit arbejdsområde samt en kompetent indføring i selve funktionen.
Yderligere information:

Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedlagt CV og karakterer.

Vi ønsker tiltrædelse ultimo august 2019. Det præcise tidspunkt aftales med den endelige kandidat. Samtaler afholdes løbende, og opslaget fjernes, når vi har fundet den rette elev.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Mette Simonsen på tlf.: 27 77 75 10.

 

Pressalit A/S er en international virksomhed i Ry. Pressalit A/S omfatter to forretningsområder, der beskæftiger sig med udvikling, produktion og salg af produkter til boligen, hovedsageligt badeværelset. De to forretningsområder deler og udvikler en levende kultur, som bæres af det fælles værdigrundlag: Vi lytter. Vi giver. Vi leger. Vi handler. De ca. 300 medarbejdere skaber med udgangspunkt i hovedkvarteret i Ry en omsætning på 350 mio. kr. – primært på de europæiske markeder. Følg os på linkedin for at finde ud af mere om Pressalit som arbejdsplads, vores kultur, forretning og produkter.
https://www.linkedin.com/company/pressalit-as
  © Pressalit A/S