Er du en dygtig opstiller, der sætter en ære i at udføre dit arbejde omhyggeligt og vil du være med til at sikre, at vores produktion kører optimalt? Er du god til at holde overblik og vil du gerne være på en arbejdsplads, hvor din indsats gør en forskel? Så er det måske dig vi leder efter.

Pressalit er en familieejet dansk virksomhed etableret i 1954. Vi har stærke rødder i vores lokalsamfund, og for os er det vigtigt, at vi engagerer os lokalt og socialt. Vi er også en moderne virksomhed, der med en sund og god udvikling, har fokus på at forbedre produktionen.

Til Pressalit Seats plastfabrik søger vi en opstiller med lyst og evner til at omstilling og indkøring af værktøjer i vores hydrauliske pressere. Du bliver en del af et hold på 20 dygtige kolleger, og en afdeling hvor vi har et stærkt sammenhold. Jobbet varetages i treholdsskift.

Ansvarsområder
Når der opstår problemer i presseriet er det din opgave, ved hjælp af din tekniske baggrund og dit overblik, at kunne se årsager hertil og finde en løsning. Du spiller sammen med resten af holdet en vigtig rolle i at forbedre vores arbejdsprocesser.

Dine opgaver er:
• Op og omstilling af maskiner
• Indkøring af produktionsudstyr, samt produktionskørsel
• Vedligehold og rengøring af maskiner og udstyr
• Foretage kvalitetskontrol, fejlfinde og reparere maskiner og værktøj
• Medvirke ved procesoptimering og forsøgskørsel

Om dig
Som opstiller kan du lide at arbejde både selvstændigt og i tæt samspil med dine kolleger. ”Det er det helt rigtige job til dig, hvis du synes det er spændende at blive udfordret på din tekniske snilde, kan lide ansvar og at have mange bolde i luften. Det er en fordel, hvis du er rolig og vedholdende, og kan finde løsninger i situationer, hvor der ingen facitliste er”, fortæller rekrutterende leder Lars Kirkebæk.
Du er en rigtig problemknuser og er teknisk mindet med god kvalitetssans. Du er en holdspiller, som sætter pris på gode kolleger og et godt arbejdsmiljø. Det er rigtig vigtigt for os, at det er rart at gå på arbejde, og derfor forventer vi, at du bidrager til et godt og positivt arbejdsmiljø.

Vi tilbyder
Et spændende job på en arbejdsplads i god udvikling. Vi udgør tilsammen et stærkt hold, og du vil få masser af gode kolleger. Vi vil sørge for, at du bliver oplært grundigt i dine arbejdsopgaver, og har løbende dialog omkring både trivsel og faglig udvikling. Vores kultur er kendetegnet ved ansvarlighed, frihed og mangfoldighed – dette med stort fokus på vores 4 værdier ”Vi lytter, Vi giver, Vi leger, Vi handler”.

Yderligere information
Vi ser frem til at modtage din ansøgning, vedlagt CV snarest muligt. Klik på ”Send ansøgning” for at ansøge. Vi indkalder løbende til samtaler og lukker rekrutteringen når den rigtige kandidat er fundet.
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutterende leder Lars Kirkebæk på 29228891 eller lki@pressalit.com.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Pressalit A/S er en international virksomhed i Ry. Pressalit A/S omfatter to forretningsområder, der beskæftiger sig med udvikling, produktion og salg af produkter til boligen, hovedsageligt badeværelset. De to forretningsområder deler og udvikler en levende kultur, som bæres af det fælles værdigrundlag: Vi lytter. Vi giver. Vi leger. Vi handler. De ca. 300 medarbejdere skaber med udgangspunkt i hovedkvarteret i Ry en omsætning på 350 mio. kr. – primært på de europæiske markeder. Følg os på linkedin for at finde ud af mere om Pressalit som arbejdsplads, vores kultur, forretning og produkter.
https://www.linkedin.com/company/pressalit-as
  © Pressalit A/S