Vi søger planlægningskoordinator til Pressalit A/S med erfaring inden for planlægning i en produktionsvirksomhed.

Vil du sammen med dine kolleger være med til at skabe et optimalt flow i vores produktion? Vil du bruge din faglighed til at sikre høj udnyttelse af produktionskapaciteten og høj leveringsevne? Og har du erfaring med planlægning i en produktionsvirksomhed? Så er det dig, vi søger.

Som Planlægningskoordinator er den vigtigste opgave at udføre planlægningen af vores beslagskomponenter og Care produkter, så vi bedst muligt tilgodeser kundernes ønsker, og samtidig tager hensyn til udnyttelse af produktionskapaciteten og optimerer færdigvarelagrene. Dette foregår i et tæt samarbejde mellem salg, planlægning og produktion.

Ansvarsområder:
Med base i vores produktion i Ry bliver spiller du en central rolle i at sikre, at Pressalit leverer de aftalte produkter til det rigtige tidspunkt.
Jobindholdet er følgende:

• Planlægning af produktion af beslagsdele samt careprodukter for vores fabrik i Ry, som foregår via ERP systemet MS Dynamics AX
• Opfølgning på KPI’er ift. planlægning (lagerstørrelse, omsætningshastighed, kundeleveringssikkerhed, etc.)
• Deltagelse i daglige tavlemøder i forskellige områder i produktionen
• Ordrestyring og opfølgning på leverancer – kontakt med salgsafdelingen
• Planlægning og styring af underleverandørarbejde
• Planlægning af indkøring af nye produkter i produktionen
• Opfølgning på fremdrift i produktionen og frigivelse af produktioner
• Aktiv deltagelse i videreudvikling af vores styringskoncept og planlægningsfunktionen generelt

Hvem er du?
Du har en relevant uddannelse inden for planlægningsområdet og flere års relevant erfaring fra en produktionsvirksomhed. Du har gode IT-færdigheder gerne med erfaring i Excel, ROB-EX eller lignende finplanlægningsværktøj, samt Axapta eller Dynamics AX. Det er en fordel hvis du erfaring med optimering af formomstillinger. Du har gode engelskkundskaber i skrift og tale.

Som person har du stærke koordineringsevner, et godt overblik, kan samle trådene og evner at se de større sammenhænge. Du er robust og vedholdende, og kan med din kvalitetsbevidsthed udfordre andres meninger på en professionel måde og altid med en positiv attitude. Vi vægter højt, at du har personligt drive og kan arbejde selvstændigt, samtidig med du er en stærk holdspiller. Ligeledes er det vigtigt at være systematisk og grundig omkring planlægningen, samtidig med at være serviceminded over for salg og produktion. De fleste opgaver løser vi i samarbejde med andre afdelinger, såsom salg, produktion, produktudvikling og lager.

Om Pressalit
Pressalit A/S er en utraditionel virksomhed, kendt for bl.a. værdibaseret ledelse, vores dedikation for at tage et socialt ansvar og aktiv profilering i Østjylland. Vi producerer verdens bedste toiletsæder, og vores fleksible badeværelses– og køkkenløsninger gør os førende inden for indretning til mennesker med nedsat funktionsevne. Pressalit kulturen er kendetegnet ved ansvarlighed, frihed og mangfoldighed – dette med stort fokus på vores 4 værdier ”Vi lytter, Vi giver, Vi leger, Vi handler”. Frihed under ansvar er en del af hverdagen. Arbejdsmiljøet er uformelt, dynamisk og bygger på et godt kollegialt sammenhold.
Yderligere information:

Har du yderligere spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Production Manager Henriette Blichfeldt på mobil +45 2777 7603 eller hbl@pressalit.com. Har du spørgsmål til rekrutteringsforløbet er du velkommen til at kontakte HR-Specialist Line Rask på mobil +45 2777 7618 eller på lra@pressalit.com.Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedlagt CV senest den 26. oktober 2018 ved at klikke på ”Send ansøgning”. Vi ønsker opstart snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Pressalit A/S er en international virksomhed i Ry. Pressalit A/S omfatter to forretningsområder, der beskæftiger sig med udvikling, produktion og salg af produkter til boligen, hovedsageligt badeværelset. De to forretningsområder deler og udvikler en levende kultur, som bæres af det fælles værdigrundlag: Vi lytter. Vi giver. Vi leger. Vi handler. De ca. 300 medarbejdere skaber med udgangspunkt i hovedkvarteret i Ry en omsætning på 373 mio. kr. – primært på de europæiske markeder. Følg os på linkedin for at finde ud af mere om Pressalit som arbejdsplads, vores kultur, forretning og produkter.
https://www.linkedin.com/company/pressalit-as
  © Pressalit A/S