Drømmer du om et praktikforløb der klæder dig godt på til din fremtidige karriere?

Så har Pressalit A/S Østjyllands bedste praktikplads til dig!

Pressalit A/S består af to forretningsområder Pressalit Seats, som også tæller produktbrandet SaniScan, og Pressalit Care. Vi beskæftiger os med udvikling, produktion, markedsføring og salg af toiletsæder samt bad- og køkkenløsninger til mennesker med nedsat funktionsevne, og vi sætter en ære i kvalitet og design.

Som content marketing og employer branding praktikant, i foråret 2019, bliver du en del af HRD- & Policy og Marketing-afdelingen, der beskæftiger sig med en bred vifte af discipliner inden for employer branding, kommunikation, CSR, policy making, digital marketing, content marketing, branding og meget mere.

Afdelingen består af målrettede, engagerede og erfarne kolleger med vidt forskellige uddannelsesmæssige baggrunde, der til daglig agerer som rollemodeller over for virksomhedens kultur kendetegnet ved ”Be Responsible”, ”Have Impact” og ”Act United”.

Ansvarsområder:

Pressalit er et internationalt brand med datterselskaber i USA, England, Tyskland, Frankrig, Australien, Sverige og Norge, og du vil derfor blive stillet over for globale perspektiver og udfordringer i dit arbejde. Med sparring fra kolleger i afdelingen vil du få til opgave at:

 • Identificere og formidle gode historier fra praksis, som kan underbygge virksomhedens tiltag inden for HR og CSR.
 • Videreudvikle Pressalit A/S’ virksomhedsside på LinkedIn og profil på Instagram og herunder opdatere med nyheder sat i en forretningsorienteret og international kontekst.
 • Intern og ekstern kommunikation i forbindelse med at forstærke Employer Branding og videreudvikle tiltag inden for området.
 • Generere idéer til samt skabe content marketing materiale til print, web og sociale medier.
 • Diverse ad hoc opgaver i HRD- & Policy & marketingafdelingen.

For at få succes som praktikant skal du:

Være kandidat- eller professionsbachelorstuderende inden for kommunikation, journalistik, retorik, medier, marketing eller lignende. Vi forventer, at du har den teoretiske værktøjskasse i orden og brænder for at være en del af HR og marketing.

Vi forventer desuden, at:

 • Du taler og skriver flydende engelsk.
 • Du har gode analytiske evner, er struktureret og løsningsorienteret.
 • Du er en solid IT-bruger og har erfaring med sociale medier.
 • Du er engageret og brænder for at lære ved at løse opgaver af høj kvalitet og til rette tid. Dette naturligvis i tæt samarbejde med dine kompetente kolleger og samarbejdspartnere.
 • Du kan tage initiativ og er idérig - og formår at omsætte dine ideer til praksis.
 • Du kan ”se dig selv” i Pressalit-kulturen og identificere dig med vores 4 værdier ”Vi lytter, Vi giver, Vi leger, Vi handler”.

Vi tilbyder:

Du får et spændende og udfordrende praktikophold med en stejl indlæringskurve og mulighed for at afprøve din teoretiske kunnen i praksis.

Du vil møde en positiv og uformel virksomhedskultur som vores medarbejdere er stolte af at være en del af. Med et praktikophold hos os, har du muligheden for at udbygge dit cv med relevant erfaring, og du vil løbende modtage konstruktiv feedback og sparring. Praktikperioden er ulønnet, men du får gratis kantineordning og kørselsrefusion.

Yderligere information:

Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedlagt CV og eksamenspapirer senest den 17. januar 2019 – via vores jobbank på www.pressalit.com. Vel vidende, at fremdriftsreformen har indflydelse på din mulighed for praktik, er der mulighed for at du følger fag samtidig med praktikken eller at praktikken afkortes om nødvendigt. Hvis du har spørgsmål til praktikopholdet er du velkommen til at kontakte HR Consultant, Line Herlev (lih@pressalit.com).

Pressalit A/S er en international virksomhed i Ry. Pressalit A/S omfatter to forretningsområder, der beskæftiger sig med udvikling, produktion og salg af produkter til boligen, hovedsageligt badeværelset. De to forretningsområder deler og udvikler en levende kultur, som bæres af det fælles værdigrundlag: Vi lytter. Vi giver. Vi leger. Vi handler. De ca. 300 medarbejdere skaber med udgangspunkt i hovedkvarteret i Ry en omsætning på 373 mio. kr. – primært på de europæiske markeder. Følg os på linkedin for at finde ud af mere om Pressalit som arbejdsplads, vores kultur, forretning og produkter.
https://www.linkedin.com/company/pressalit-as
  © Pressalit A/S