Drømmer du om et praktikforløb der klæder dig godt på til din fremtidige karriere?

Så har Pressalit A/S Østjyllands bedste praktikplads til dig!

Pressalit A/S består af to forretningsområder Pressalit Seats, som også tæller produktbrandet SaniScan, og Pressalit Care. Vi beskæftiger os med udvikling, produktion, markedsføring og salg af toiletsæder samt bad- og køkkenløsninger til mennesker med nedsat funktionsevne, og vi sætter en ære i kvalitet og design.

Vi søger til foråret 2019 en praktikant til Design og innovation. Som praktikant bliver du en del produktudviklingen. Her bliver du en integreret del af en afdelingen, der beskæftiger sig med produktudvikling, dokumentation samt optimeringsprojekter, herunder prototyper og tests heraf.

Du vil komme til at samarbejde med målrettede, engagerede og erfarne kolleger, der gennem mange år har opnået stor viden og ekspertise inden for vores kernekompetencer, og som til dagligt agerer som rollemodeller for Pressalit-kulturen, kendetegnet ved ’Be Responsible’, ’Have Impact’ og ’Act United’.

Ansvarsområder:

Afdelingen har opgaver i begge produktgrupper, Seats og Care, og med sparring fra kolleger i afdelingen vil du bl.a. arbejde med:

 • Udvikling af nye og eksisterende Care produkter
 • Innovation og idégenerering med fokus på data og digitalisering
 • Brugerinddragelse, herunder brugeranalyser, dataindsamling og feltstudier

Som praktikant hos os får du mulighed for at:

 • Få en stejl indlæringskurve med egne ansvarsområder
 • Sætte dit individuelle præg på organisationen
 • Se synlige resultater af egen indsats
 • Afprøve teori i praksis i en mellemstor international virksomhed
 • Få sparring og vejledning gennem hele dit praktikforløb
 • Blive en del af en uformel, dynamisk og positiv virksomhedskultur

For at få succes som praktikant skal du:

Studere f.eks. Integreret Design, Sundhedsteknologi eller lignende. Vi forventer, at du har den teoretiske værktøjskasse i orden og brænder for at bidrage med viden og kreative idéer.

Vi forventer desuden, at:

 • Du taler og skriver engelsk.
 • Du kan tage initiativ og er idérig - og formår at omsætte dine ideer til praksis.
 • Du har gode analytiske evner, er struktureret og løsningsorienteret.
 • Du er engageret og brænder for at lære ved at løse opgaver af høj kvalitet og til rette tid. Dette naturligvis i tæt samarbejde med dine kompetente kolleger og samarbejdspartnere.
 • Du kan ”se dig selv” i Pressalit-kulturen og identificere dig med vores 4 værdier ”Vi lytter, Vi giver, Vi leger, Vi handler”.

Vi tilbyder:

Du vil møde en positiv og uformel virksomhedskultur som vores medarbejdere er stolte af at være en del af. Med et praktikophold hos os, har du muligheden for at udbygge dit cv med relevant erfaring, og du vil løbende modtage konstruktiv feedback og sparring. Praktikperioden er ulønnet, men du får gratis kantineordning og kørselsrefusion.

Yderligere information:

Vi ser frem til at modtage din ansøgning vedlagt CV, karakterblad og gerne portfolio senest den 17. januar 2019 – via vores jobbank på www.pressalit.com.

Praktikforløbet er som udgangspunktet 6 mdr. med opstart i januar/februar. Velvidende, at fremdriftsreformen har indflydelse på din mulighed for praktik, er der mulighed for, at du følger fag samtidig med praktikken, eller at praktikken afkortes om nødvendigt. Hvis du har spørgsmål til praktikopholdet er du velkommen til at kontakte Product Development Director, Holger Plougsgaard (hsp@Pressalit.com)

 
Pressalit A/S er en international virksomhed i Ry. Pressalit A/S omfatter to forretningsområder, der beskæftiger sig med udvikling, produktion og salg af produkter til boligen, hovedsageligt badeværelset. De to forretningsområder deler og udvikler en levende kultur, som bæres af det fælles værdigrundlag: Vi lytter. Vi giver. Vi leger. Vi handler. De ca. 300 medarbejdere skaber med udgangspunkt i hovedkvarteret i Ry en omsætning på 373 mio. kr. – primært på de europæiske markeder. Følg os på linkedin for at finde ud af mere om Pressalit som arbejdsplads, vores kultur, forretning og produkter.
https://www.linkedin.com/company/pressalit-as
  © Pressalit A/S