Vill du spela en nyckelroll i utvecklingen av samarbetet med våra kunder i centrala och södra Sverige, och använda ditt eget kontaktnät och driv för att stärka både relationer och försäljning i området? Vill du vara en del av ett energiskt team där dina egna uppgifter omfattar att från försäljning i projekt, identifiering och kontakt med nya leads till rådgivning till kunder? Då är det dej, vi letar efter.

Du har basen i Stockholm men rapporterar till Nordic Sales Director i Danmark. Du blir en viktig del av dottersällskapet Pressalit AB som idag består av 2 Sales consultants, en salescoordinator samt en sales assistant. Vi arbetar tätt ihop med vårt Care Nordic team och huvudkontoret.

Du blir en del i vår avdelning i Sverige, där det är högt till tak, medbestämmande och frihet under ansvar. Vi har ett otroligt starkt teamwork, där både samarbete och självständighet kommer till användning” berättar rekryterande Claus Lund Albertsen

Om Pressalit Care
På Pressalit utvecklar och säljer vi badrums- och kökslösningar till människor med nedsatt funktionsförmåga.

Vi tänker i lösningar som förbättrar både livskvalitet och ekonomi. Livskvalitet för de som använder våra produkter och ekonomi för de som ska betala för inredningen. Vi utvecklar lösningar med respekt för både de som använder, monterar och betalar för en inredning. Vi ger rådgivning till alla grupper om både montering, ergonomi och andra intressenter. Pressalit Care är en del av Pressalit A/S som är en 100% dansk verksamhet som designar, producerar och säljer lösningar till badrum globalt. Läs mer om oss på www.pressalit.com

Jobbets innehåll
Som Sales Consultant använder du din kompetens inom projektförsäljning och din kunskap om branschen till att bygga upp relationer och ge de bästa råden och bästa stödet till kunderna.
Du tar ansvar för att kunden blir presenterad för den mest optimala lösningen.

Ansvarområden i jobbet:
• Planlägga och prioritera egna aktiviteter så att sälj mål uppfylls
• Säkra att kunderna får en service i världsklass vad gäller kundservice, teknisk rådgivning och support
• Projektstyrning och utveckling av nya leads/projekt
• Följa Pressalit Cares säljprocess från kvalificering till ett succéfullt projektgenomförande
• Använda CRM system enligt verksamheten riktlinjer och krav
• Deltaga i mässor och andra marknadsföringsaktiviteter

Du får räkna med ca 80 resdagar om året i Sverige

Vem är Du?
Som Sales Consultant är din viktigaste uppgift att ge bästa service och rådgivning till våra kunder. Du är en övertygande person och behärskar vanliga säljtekniker och har ”öga” för av som händer på marknaden.

Du har redan god kännedom till projektförsäljning och trivs med både relationsbyggande och uppsökande försäljning. För att trivas skall du ha insikt i hur marknaden fungerar, vara självständig och trivas med ett liv på landsvägen.
Du skall ha koll på din projektportfölj och arbeta systematiskt med uppföljning. Du är kvalitetsmedveten och trovärdig samtidigt som du har förmågan att hålla fokus på resultat. Samtidigt är du en del av en stark gemenskap där kunskap och samarbete genom teamwork säkrar att vi hela tiden arbetar med att förbättra oss” avslutar Claus.

Vill du veta mer?
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande ledare Claus Albertsen på mobil +45 2168 3790 eller cal@pressalit.com. Har du frågor om själva rekryteringsförloppet kan du kontakta Line Rask på mobil +45 2777 7618 eller lra@pressalit.com.

Om detta låter intressant skicka din ansökan och CV till oss snarast, men senast 31. oktober genom att klicka på ” Skicka ansökan”

Vi läser ansökningar löpande och kommer att erbjuda rätt person arbetet när vi hittat en bra kandidat. Vårt önskemål om startdag är 1 mars 2019, men avtalas särskilt med kandidaten.

Vi gläder oss att höra från dig.

Pressalit is an international company, with headquater placed in Ry, Denmark. Pressalit comprises two business units, Pressalit Seats and Pressalit Care, both working with development, production and selling of products to the home, mainly bathrooms. The two units share and develop a strong company culture, which is supported by the mutual core values: We listen. We give. We play. We act. Our 300 employees together make a turnover of 373 million DKK – primarily on the European markets. Follow us on LinkedIn to learn more about Pressalit as a workplace, our culture, business and products. https://www.linkedin.com/company/pressalit-as
  © Pressalit A/S